Bratković, A. (2020). Određivanje značajki baruta (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:249:076195
Bratković, Aleksandra. "Određivanje značajki baruta." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:249:076195
Bratković, Aleksandra. "Određivanje značajki baruta." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:249:076195
Bratković, A. (2020). 'Određivanje značajki baruta', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, citirano: 15.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:249:076195
Bratković A. Određivanje značajki baruta [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu; 2020 [pristupljeno 15.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:249:076195
A. Bratković, "Određivanje značajki baruta", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:249:076195